Gokkasten met vraagtekens
Een gokkast met vraagtekens is de populaire Reelcash gokkast van EuroCazino. Bij het bovenspel kan je met de vraagtekens sneller combinaties maken. Dit symbool geldt als mystery win op iedere actieve winlijn. De inzet bepaald de winst van het vraagteken symbool. De Reel cash 2 gokkast is de vernieuwde versie waarbij je met wel vier rollen speelt op het boven spel!

Gokkast met vraagtekens gebruiken voor hoge winsten. Ontvang winsten tussen de 4 en 100 punten!

Inzetten en winst:

  • Inzet 4 credits = 4-100
  • Inzet 8 credits = 4-100
  • Inzet 16 credits = 4-100

Beneden spelen kan ook een genot zijn vanwege het kop- en muntspel. Ook met reel cash symbolen kan je extra mystery prijzen winnen tussen de 4 en 200 punten. Je kunt gokken vanaf winsten met 2 punten en voor kop of munt kiezen, is het goed dan zal je winst worden verdubbeld. Wil je boven spelen en hogere geldprijzen winnen dan klik je op de bet 8 of bet 16 knop.

Boven spelen wordt met de geldbiljetten gedaan. Boven zijn groene, paarse en rode biljetten aanwezig waar je de combinaties mee maakt. De groene zijn 20, paarse 10 en rode 50. Speel je met een hogere inzet dan zullen ook de bankbiljetten meer waard worden. Wanneer je met de maximale inzet van 16 credits speelt kan je met de geldbiljetten combinaties vormen op drie actieve winlijnen. De vraagtekens kunnen op iedere positie terecht komen om prijs te geven.

Deze gokkast met vraagtekens is één van de echte toppers van het Eurocazino en kan gratis of voor geld gespeeld worden. Wil je zelf profiteren van deze leuke bonusfuncties – speel hem dan vandaag nog. Betalen kan gedaan worden met iDeal, via je mobiel of moneybookers. Veilig gokken op deze online gokkast is verzekerd.