Gokkasten met dobbelstenen
Als je op zoek bent naar een gokkast met dobbelstenen dan kan je je goed vermaken op de Dice Buster van Nedbet. Op deze online gokkast is het mogelijk om met drie kleuren dobbelsteen een mystery prijs te verdienen. Bij het hoofdspel heb je drie rollen en drie rijen met daartussen in de lijnen blauwe, gele en paarse dobbelstenen weergegeven. Als deze op de actieve winlijn terecht komen kun je de drie gekleurde rijen aan de linkerkant opvullen.

Er zijn zes dobbelstenen weergegeven in drie kleuren, het gaat om drie rijen die opgevuld kunnen worden. Wanneer zes keer één gekleurde op de actieve winlijn terecht is gekomen zal de gehele rij een mystery prijs geven. Niet alleen beneden krijg je hiermee te maken. Ook bij het top spel waarbij tien rollen geactiveerd worden zijn de dobbelstenen met verschillende symbolen erop weergegeven aanwezig.

Om boven te spelen moet je de inzet verhogen per rol. Het begint vanaf een inzet van 10 credits. De maximale inzet is 45 credits waarbij alle rollen actief zullen zijn. Er zijn Dice Buster symbolen die een prijs tussen de 10-200 weggeven en de dobbelstenen met zevens en geldzakken. De zevens geven een winst van 100 credits, de geldzakken een prijs van 200 credits, dit is tegelijkertijd het hoogst haalbare.

Wil je zelf ook eens een gokje wagen op een gokkast met dobbelstenen? Je kunt bij Nedbet gratis spelen op de online gokkast zodat je eerst over meer kennis beschikt voordat je geld stort. Als je wilt betalen kan je dit doen met veilige methoden als Moneybookers, paysafecards en gokken met iDeal.